za-nas-image

За нас

Силвър Стар е най-динамично развиващия се автомобилен дистрибутор в България. Представляваме марките Mercedes-Benz, SETRA, FUSO и INEOS Grenadier на нашия пазар. Дилърските ни центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас. Предоставяме целия спектър от услуги, свързани с продажбата и следпродажбеното обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси.

Само за няколко години от началото на своята дейност през 2017-та, Силвър Стар се утвърди като стабилна компания, отговорен работодател и сигурен партньор. Като лидери на пазара на премиум автомобили ние задаваме посока, която да бъде отвъд очакванията. Екипът ни от над 400 професионалисти отговаря за пълната гама от услуги за частни и бизнес клиенти. Портфолиото ни от продукти и услуги е широко, възможностите за развитие също, благодарение на достъпа до международното ноу-хау и работата с квалифицирани специалисти от висок ранг.

Нашата култура

Силвър Стар е специално място за работа. Ние сме амбициозни и искаме да задаваме висок стандарт на качество във всичко, което правим, заедно учим и постигаме цели, защото искаме да спечелим доверието, което ни дава всеки наш клиент, но и всеки наш колега. Създаваме среда на принадлежност, не само защото харесваме високите скорости, но и защото споделяме общи ценности и страст.

Нашето голямо семейство се отличава с дух и енергия за промяна. Не спираме да търсим нови възможности и да подобряваме ефективността в работните процеси. Макар да живеем в четири различни града из цялата страна, ние работим в една обща екосистема, в която обменяме знания, опит и идеи, преодоляваме трудностите заедно, празнуваме успеха също заедно. Уважаваме различията по между си, ценим мнението на другите и сме отговорни в действията си.

И не на последно място – ние не само мечтаем за бъдещето, но го случваме. Защото промяната вече е факт. Днес управляваме функциите в автомобила от вкъщи и системите в дома от автомобила. Представете си само какво ни очаква утре. Нека открием заедно!

nashata-kultura
nashata-misiya

Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставяме продукти и услуги на безкомпромисно високо ниво с една цел – клиентите да получат премиум качество. Нашият екип чертае бъдещето на индивидуалната мобилност и задава посоката на развитие чрез иновации, които учим и прилагаме всеки ден. Независимо дали става въпрос за леки автомобили или камиони, за техническо обслужване или софтуерен ъпдейт, за резервни части или лайфстайл аксесоари.

Нашите ценности

Екипът ни задава посоката на развитие на компанията. Действаме почтено и поемаме отговорност всеки ден във всяка една дейност и задача. Изпълняваме обещанията, дадени към клиенти, партньори, колеги и цялата общност, като се стремим да заслужим тяхното доверие и уважение. Споделяме една страст и растем заедно като екип!